Cum cumpar?

Retelistica si produse IT - Cum cumpar?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.

 

Pentru inregistrare, in vederea efectuarii unei comenzi va rugam sa completati cu atentie datele dumneavoastra de contact, datele societatii comerciale pe care o reprezentati daca este cazul, numarul de telefon la care puteti fi contactat, cat si adresa de livrare. 

 

Comanda minima este de 100 RON!

Daca comanda dumneavoastra nu depaseste totalul de 100 lei vi se va percepe o taxa de 20 lei pentru procesarea comenzii.

 

Comenzile din BUCURESTI se onoreaza doar cu plata in avans cu livrare prin curier sau cu cash venind la magazin.

Doar alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe -adauga in cos. Produsul va ajunge in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti verificati sectiunea  - cosul meu -

 

Daca nu sunteti client nou exista si alte posibilitati de a cumpara:

 

1. Comanda prin fax -  folosind urmatorul numar: 021.4440.066,  transmiteti va rugam faxul cu comanda dvs.
In fax trebuie specificate numele si codurile produselor dorite (eventual link-ul) cat si datele dumneavoastra de contact.

 2. Comanda prin email - puteti trimite un email cu comanda dvs. la urmatoarea adresa: vanzari@mediaconsum.ro
In email trebuie specificate numele si codurile produselor dorite (eventual link-ul) cat si datele dumneavoastra de contact.
3. Cumparati direct de la sediul nostru, prezentandu-va cu pagina din siteul nostru www.mediaconsum.ro pe care apare produsul dorit de dvs. listata la imprimanta.
Solicitam acest lucru deoarece preturile afisate pe site sunt in unele cazuri mult mai mici decat cele practicate in magazin. Acest lucru se intampla deoarece dorim sa incurajam aceasta metoda de vanzare, datorita chiriei forte mare pe care o platim si datorita faptului ca multe persoane care cumpara online platesc si transportul produselor.

 

Adresa showroom-ului nostru este:

Calea 13 Septembrie 221-225 - in incinta Prosper Plaza, et. 1, sector 5 – Magazin Mediaconsum.

Efectuarea platii

 

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 

1. Plata ramburs. Pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru in functie de curierul ales.
2. Plata prin virament bancar (pentru clientii cu istoric) pe factura primiti toate detaliile referitore la completarea documentelor bancare.
3. Plata cash, atunci cand cumparati direct de la sediul nostru.
4. Plata cu cardul la magazin.
5. Plata cu cardul online - Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele mediaconsum.


 

Retelistica si produse IT - Cum se livreaza produsele?

Modalitati de livrare:
In cazul in care se opteaza pentru plata ramburs, costul returului revine in responsabilitatea clientului.
Livrarile in Bucuresti se fac in cel mult 2 zile iar in provincie in cel mult 3 zile. Data livrarii se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Info Market Comprest s.r.l. pentru plata prin virament bancar.
Trasportul este asigurat in general de urmatoarele firme de curierat rapid: Fan Curier. Bookurier


 

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.mediaconsum.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Retelistica si produse IT - ce garantii oferim?

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea sigiliului atrage anularea garantiei acestora.
Nu se acorda garantie monitoarelor TFT decat in cazul in care exista mai mult de 5 subpixeli aprinsi / stinsi. In cazul monitoarelor CRT abaterile de geometrie admise de catre producator sunt de +/- 5%.

Info Market Comprest s.r.l.  nu isi asuma raspunderea pentru datele stocate pe echipamentele aduse in garantie. Trimiterea produsului spre solutionarea garantiei se face pe cheltuiala clientului iar returnarea produsului pe cheltuiala Info Market Comprest s.r.l.

Loading...